Tre korte tegneserier av Tom Preston

av Lizzy | 06.02.2012, 22:15 |

Dette er tre korte tegneserier laget av herr Tom Preston! Følger ham på deviantART og syns han er utrolig flink, selv om jeg har lagt merke til endel feil i hans serier...men nok om det...

Tom Preston lever av å tegne serier og er stor på web i statene og ellers i verden om du følger med på deviantART. De tre seriene som han er mest kjent for er Alex Ze Pirate som jeg selv ikke har lest, So You Think You're A Cartoonist som for det meste omhandler han selv og hvordan han ble en tegneserieskaper samt tips og diverse episoder han har opplevd og tilslutt Brentalfloss the Comic som han tegner for selveste Brentalfloss! Jeg fant Tom Preston en gang på våren i fjord tror jeg og ble veldig fort glad i seriene hans...selv om jeg som tidligere sa finner ALT for mange feil i seriene hans...

Jeg tenkte jeg skulle dele tre korthistorer av ham som sagt, hvorav to jeg syns omhandler diverse folk her på Nettserier og også folk jeg kjenner på privat basis utenom Nettserier... De handler rett og slett om det å være for selvgod til å kunne ta til seg kritikk og som må få den slengt hardt i trynet før man innser at det faktisk er noe der...selv om man er for sta til å innrømme det. Jeg ønsker IKKE en skytebane i kommentarfeltet her nå med hvem disse seriene er rettet imot, for jeg ønsker ikke å peke ut noen som helst og jeg tror at innerst inne så kjenner de aller aller fleste seg igjen i minst en av rollene her. Den siste kan også være litt aktuell her inne så jeg slenger den med.

Fordi bildene er såppas store så velger jeg heller å legge ut linker her.

Den første omhandler lille Tenko og kan leses her -> A Harsh Lesson
Den andre er på en måte en fortsettelse med lille Tenko og kan leses her -> Portfolio Day
Den tredje handler om Cleo som elsker å lage tegneserier, men ikke tørr å tegne sine egne manus - > Persistence Of Vision

Del på Facebook | Del på Twitter

1 kommentar

Frk. Blips skrev:

Flott blogginnlegg!

07.02.2012, 05:12:56

Logg inn

Skriv en kommentar

Ditt navn:

Din e-postadresse:

Din nettside:

Din kommentar:

Spamkontroll: Kva heiter den mest kjente teikneserien av Frode Øverli (den som fyller tjue år i 2015)?